|
It is currently May 23rd, 2013, 5:25 am
| Author |
Message |
|
Andras
|
Post subject: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: September 22nd, 2009, 3:30 pm |
|
|
|
Sziasztok,
Sajnos úgy tűnik a teljes fórum az összes topikkal és hozzászólással elveszett. Itt az ideje újrakezdeni. Valószínűleg újra kell mindenkinek regisztrálnia, feltéve ha szeretne bármit is írni. Nyugodtan írjatok, kérdezzetek.
Üdv,
András
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: September 23rd, 2009, 1:53 am |
|
|
|
Hello,
nekem lenne 2 kérdésem, méghozzá az egyik az, hogy-a honlapon feltüntetett koncerteket nézve-magyarországi koncert(ek) van(nak) e tervben? A máodik kérdés szintén a honlapon leírtakkkal kapcsolatban lenne: az hogy egyedül folytatod a Sear Bliss-t, az azt jelenti, hogy az új felállásban említett zenészek csak koncerteken segítenek ki, vagyis nem állandó tagok?
üdv.: Sztam.
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: September 23rd, 2009, 2:53 am |
|
|
Sztamassz wrote: Hello,
nekem lenne 2 kérdésem, méghozzá az egyik az, hogy-a honlapon feltüntetett koncerteket nézve-magyarországi koncert(ek) van(nak) e tervben? A máodik kérdés szintén a honlapon leírtakkkal kapcsolatban lenne: az hogy egyedül folytatod a Sear Bliss-t, az azt jelenti, hogy az új felállásban említett zenészek csak koncerteken segítenek ki, vagyis nem állandó tagok?
üdv.: Sztam. Hi, Egyelőre nincs tervben hazai koncert, de mindenképp szeretnénk valami nagyot, ha előbb nem, akkor jövőre. De majd még meglátjuk. Bármi lehet. Valójában lehetséges, hogy lesz némi eltérés a stúdió és az élő felállás között. Egyelőre így nagyon jól érezzük magunkat, nagyon jók a próbák, készülünk a közelgő külföldi koncertekre. Nem az számít, hogy ki az állandó tag és esetleg ki nem, hanem hogy újult erő van a csapatban. Izgalmas. Ez talán a legjobb szó rá.
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 6th, 2009, 9:51 am |
|
|
|
Üdv!
Friss hír, hogy Bruszel Balázs személyében megtaláltuk a megfelelő embert a fúvos posztra a közelgő koncertekhez és ezúttal újból trombita lesz hallható a Sear Blissben.
András
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 8th, 2009, 11:25 am |
|
|
Andras wrote: újból trombita lesz hallható a Sear Blissben A Hell Within esetében ez nagyon jó lesz. Azokban számokban ahol eredetileg harsona volt?
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 8th, 2009, 5:35 pm |
|
|
sagaris wrote: Andras wrote: újból trombita lesz hallható a Sear Blissben A Hell Within esetében ez nagyon jó lesz. Azokban számokban ahol eredetileg harsona volt? Ott trombita lesz helyette. Kb. olyan változtatást jelent ez, mint amikor harsonával játszottuk a trombitás részeket.
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 26th, 2009, 2:17 pm |
|
|
|
Hogyan sikerültek a hollandiai koncertek? Milyen volt az első közös fellépés?
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 27th, 2009, 8:09 am |
|
|
sagaris wrote: Hogyan sikerültek a hollandiai koncertek? Milyen volt az első közös fellépés? Jól sikerültek. Nyitok egy topikot beszámolóval+fotókkal.
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: November 1st, 2009, 7:51 am |
|
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: November 10th, 2009, 7:01 am |
|
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 4th, 2009, 8:56 am |
|
|
|
Hell,
a 15-éves jubileumi dvd hogy áll, várhatóan mikor jelenik meg?
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 7th, 2009, 8:31 am |
|
|
Sztamassz wrote: Hell,
a 15-éves jubileumi dvd hogy áll, várhatóan mikor jelenik meg? Hi, A kiadó ígérete szerint februárban jelenik meg a DVD. Egyébként a DVD mellett egy CD is lesz a tokban, amin a koncert hanganyaga hallható.
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 8th, 2009, 3:39 am |
|
|
Andras wrote: Sztamassz wrote: Hell,
a 15-éves jubileumi dvd hogy áll, várhatóan mikor jelenik meg? Hi, A kiadó ígérete szerint februárban jelenik meg a DVD. Egyébként a DVD mellett egy CD is lesz a tokban, amin a koncert hanganyaga hallható. A Bornholm lemezét is csúsztatták majd egy évig de most, hogy megjelent és megvettem, meglepődtem a kinézetén. Gyönyörű digi kiadás, szép nyomással, elsőosztályú. Remélem a DVD is hasonló köntösben fog kijönni...márcsak a Vic-es arcnak kéne egy kicsit felpörögnie.
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 8th, 2009, 4:37 am |
|
|
sagaris wrote: Andras wrote: Sztamassz wrote: Hell,
a 15-éves jubileumi dvd hogy áll, várhatóan mikor jelenik meg? Hi, A kiadó ígérete szerint februárban jelenik meg a DVD. Egyébként a DVD mellett egy CD is lesz a tokban, amin a koncert hanganyaga hallható. A Bornholm lemezét is csúsztatták majd egy évig de most, hogy megjelent és megvettem, meglepődtem a kinézetén. Gyönyörű digi kiadás, szép nyomással, elsőosztályú. Remélem a DVD is hasonló köntösben fog kijönni...márcsak a Vic-es arcnak kéne egy kicsit felpörögnie. Igen, sajnos elég sok a csúszás a Vic-nél, de ettől még nagyon jó arc a főnök. Mai világban már az is csoda, hogy egyáltalán kiad valaki valamit. A DVD amúgy már régóta csúszik, úgyhogy nem hiszem, hogy februárnál tovább fog csúszni, márcsak azért sem, mert egyre kevésbé lenne aktuális a 15. évforduló. Ha jól emlékszem a 10 éves jubileumi DVD is hasonló csúszással jelent meg, ráadásul ott még az első széria hibásan is jelent meg. Bornholmot én is megkaptam, tényleg szép a kivitele. A SB DVD is szépen fog kinézni, mondjuk sajnos nem digipack lesz, pedig eredetileg úgy volt, de azt túl drágának találta a kiadó végül, főleg hogy állítólag a zenei DVD piac még jobban bedőlt mint a CD. Extraként a koncert hanganyaga lesz mellékelve a DVD-hez, felár nélkül. Amúgy a DVD tartalma és kivitele önmagában extra. Össze sem hasonlítható az előzővel. Fábián Gábor barátom zseniális munkát végzett.
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 18th, 2009, 12:52 pm |
|
|
|
Borítója a DVD-nek mit fog tartalmazni? Gondolom, az már készen van. A minőségéhez eddig sem fért kétségem, biztosan nem csalódom. Jó lessz újraélni...Holnapra meg jó koncertet!
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 25th, 2009, 6:55 pm |
|
|
sagaris wrote: Borítója a DVD-nek mit fog tartalmazni? Gondolom, az már készen van. A minőségéhez eddig sem fért kétségem, biztosan nem csalódom. Jó lessz újraélni...Holnapra meg jó koncertet! Köszi! Igen, a borító már jó ideje készen van. Geosits Zsolt készítette és szerintem nagyon jól néz ki. Hamarosan be fogom linkelni. Amúgy egy fotó az alapja a borítónak és abból indul ki az egész. Nekem nagyon tetszik, remélem neked is fog.
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 31st, 2009, 4:12 am |
|
|
BUÉK mindenkinek! 
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: December 31st, 2009, 10:00 am |
|
|
Sztamassz wrote: BUÉK mindenkinek!  Az egész zenekar nevében Boldog Újévet Kívánok mindenkinek!
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: January 30th, 2010, 1:55 pm |
|
|
Off: Kedves Sear Bliss-fórum olvasók! Hívlak titeket is,ezért engedjetek meg tőlem egy Off-ot,azaz csalogató "elhívogatót" számotokra: Aki februárban 19-én pénteken nem tudja mit tegyen este, s aki netán ezért utazik valamerre unalmában,s véletlenül Vasváron köt ki, ám nem tudja, hová üljön be, akkor jöjjön a Nagy Gáspár Művelődési Központba,s ha a büfén is túljotuott, akkor annak a Színháztermébe, http://www.vasmuv.hu , ahol éppen azon az estén,amikor te véletlenül arra jársz, azaz 19-én 19 órától "Földre hullt csillag" címmel koncertek lesznek, ahol a 19 órakor a Tarisznyások http://www.tarisznyasok.hu , majd kb. 20.30-kor mi, azaz a Csillagösvény htp://csillagosveny-zene.gportal.hu játszunk. Közreműködnek még egy dal erejéig a Mákszem Színpad gyermekei is nálunk. S ha minden jól megy,s aki nagyon kíváncsi lenne ránk koncert után hanganyag formátumban is, az lehet,hogy már ezeste haza tud vinni minket 5 dalt tartalmazó kislemez formájában, melynek Földre hullt csillag lesz a címe véletlenül.. A bélőpőre azonban tudat alatt mindenki gyűjtsön,mert nagyon felmentek az árak a válság miatt! Ugyanis 500,-Ft (azaz ötszáz Forint) lesz, ám aki ezt összegyűjti magának e célra, e napra, és kiadja, ajándékként egy italra a művház büféjének a vendége lesz ( na nem vigasztalásképp, úgyhogy ne ijedjen meg előre senki...) Plakát most készül, azt még nem tudok linkelni, csak a művház műsorfüzetéből egy darabot, aminek az alján találtok meg minket:  Szóval ennyi lenne az Of itt, ha gondoljátok, gyertek! üdv.: ui:Aki netán mégsem tudná még így sem, hogy kik lesznek ott,s miért,s kétségbeesve nézelődne interneten,hogy mit talál rólunk vagy a Tarisznyásokról, ismertetőleg van egy pont ma este megjelent friss interjú velem ezen az alábbi linken,pár mondat erejéig megemlítem eme eseményt is: http://www.vasihazafi.hu/index.php?opti ... &Itemid=14 
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: February 2nd, 2010, 1:42 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: February 24th, 2010, 10:17 am |
|
|
 A Vic Records főoldalán http://www.vicrecords.com már van egy írás a DVD-ről, reméljük ez azt jelenti, hoyg hamarosan kézbe lehet venni a DVD-t 
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: September 28th, 2010, 2:04 pm |
|
|
|
Üdv, Tartalmas Sear Bliss interjú a szeptember 30-án megjelenő Rockinform magazinban.
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 4th, 2010, 6:14 pm |
|
|
A Sear Bliss hazai fellépéseit ezentúl kizárólagos joggal a Zombie11 Produkció intézi. 
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 5th, 2010, 3:40 am |
|
|
Andras wrote: A Sear Bliss hazai fellépéseit ezentúl kizárólagos joggal a Zombie11 Produkció intézi.  Akkor ez azt jelenti, hogy a Zombie11 honlapján -és az OMK honlapján- is jelzett Szombathelyi November 05-i Sear Bliss (+Dalriada-bár az ő honlapjukon sincs fenn még e dátum, igaz többi sem- ) koncert biztosan lesz? Én már nagyon mennék egy SZOMBATHELYI SEAR BLISS KONCERT (!!)-re, ugyanis ha jól számolom, legutóbb 3 éve volt erre példa, úgyhogy nem akármilyen esemény lenne ennek tekintetében! 
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 5th, 2010, 4:08 am |
|
|
Sztamassz wrote: Andras wrote: A Sear Bliss hazai fellépéseit ezentúl kizárólagos joggal a Zombie11 Produkció intézi.  Akkor ez azt jelenti, hogy a Zombie11 honlapján -és az OMK honlapján- is jelzett Szombathelyi November 05-i Sear Bliss (+Dalriada-bár az ő honlapjukon sincs fenn még e dátum, igaz többi sem- ) koncert biztosan lesz? Én már nagyon mennék egy SZOMBATHELYI SEAR BLISS KONCERT (!!)-re, ugyanis ha jól számolom, legutóbb 3 éve volt erre példa, úgyhogy nem akármilyen esemény lenne ennek tekintetében!  Igen, most már teljesen biztos, hogy lesz szombathelyi koncert. Nov.5. (SIC vagy OMK ha úgy tetszik). A másik fellépő a Dalriada, de nem kizárt hogy lesz még egy harmadik csapat is. Tényleg jó régen volt az utolsó szombathelyi koncertünk, úgyhogy már mi is várjuk.
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 6th, 2010, 6:47 am |
|
|
Andras wrote: Sztamassz wrote: Andras wrote: A Sear Bliss hazai fellépéseit ezentúl kizárólagos joggal a Zombie11 Produkció intézi.  Akkor ez azt jelenti, hogy a Zombie11 honlapján -és az OMK honlapján- is jelzett Szombathelyi November 05-i Sear Bliss (+Dalriada-bár az ő honlapjukon sincs fenn még e dátum, igaz többi sem- ) koncert biztosan lesz? Én már nagyon mennék egy SZOMBATHELYI SEAR BLISS KONCERT (!!)-re, ugyanis ha jól számolom, legutóbb 3 éve volt erre példa, úgyhogy nem akármilyen esemény lenne ennek tekintetében!  Igen, most már teljesen biztos, hogy lesz szombathelyi koncert. Nov.5. (SIC vagy OMK ha úgy tetszik). A másik fellépő a Dalriada, de nem kizárt hogy lesz még egy harmadik csapat is. Tényleg jó régen volt az utolsó szombathelyi koncertünk, úgyhogy már mi is várjuk. Három? Remélem ez nem azt jelenti, hogy lerövidülne a "normál" műsoridő nektek..pláne ha már mégis csak hazai koncert! Ha lehet előre kérni számot, így egy hónappal-igaz ez nem egy rádiós kívánságműsor-, akkor én már most kérném a "Far above the trees" című nótát bévenni a reperotoárba! (ui: Ha már rádió, elképzeltem, hogy tényleg betelefonálnék,s ezt kérném,aztán valami kellemes női hang visszaszólna rá: "Tamás, azonnal játszuk, de előtte azonban jöjjön Madonnától a "Pápá dont britty" című örökklasszis"  )
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 6th, 2010, 5:01 pm |
|
|
Sztamassz wrote: Andras wrote: Sztamassz wrote: Andras wrote: A Sear Bliss hazai fellépéseit ezentúl kizárólagos joggal a Zombie11 Produkció intézi.  Akkor ez azt jelenti, hogy a Zombie11 honlapján -és az OMK honlapján- is jelzett Szombathelyi November 05-i Sear Bliss (+Dalriada-bár az ő honlapjukon sincs fenn még e dátum, igaz többi sem- ) koncert biztosan lesz? Én már nagyon mennék egy SZOMBATHELYI SEAR BLISS KONCERT (!!)-re, ugyanis ha jól számolom, legutóbb 3 éve volt erre példa, úgyhogy nem akármilyen esemény lenne ennek tekintetében!  Igen, most már teljesen biztos, hogy lesz szombathelyi koncert. Nov.5. (SIC vagy OMK ha úgy tetszik). A másik fellépő a Dalriada, de nem kizárt hogy lesz még egy harmadik csapat is. Tényleg jó régen volt az utolsó szombathelyi koncertünk, úgyhogy már mi is várjuk. Három? Remélem ez nem azt jelenti, hogy lerövidülne a "normál" műsoridő nektek..pláne ha már mégis csak hazai koncert! Ha lehet előre kérni számot, így egy hónappal-igaz ez nem egy rádiós kívánságműsor-, akkor én már most kérném a "Far above the trees" című nótát bévenni a reperotoárba! (ui: Ha már rádió, elképzeltem, hogy tényleg betelefonálnék,s ezt kérném,aztán valami kellemes női hang visszaszólna rá: "Tamás, azonnal játszuk, de előtte azonban jöjjön Madonnától a "Pápá dont britty" című örökklasszis"  ) Nem tudni még a pontos időbeosztást, de igyekszünk egy jó programot összerakni és bevenni az általad kért dalt is 
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 7th, 2010, 9:41 am |
|
|
|
Régen mindig biztos pont volt egy novemberi vagy december eleji Sear Bliss koncert Szombathelyen örülök, hogy ez most folytatódik.
Sztamasz!
A pécsi koncert után merem állÍtani, hogy a mostani setlist nagyon jó kombináció. Nemrégen néztem vissza a koncertet DVD-ről és azt kell mondjam, ha a hazai fellépés esetleg fél órával hosszabb lehetne és hasonlóan lennének kiválasztva a többi dalok is akkor egy nagyon tartalmas esemény lehet belőle, amire később is biztosan emlékeznénk.
Nem külön kÍvánság, mert szinte biztos vagyok benne de a Hell Within ithon se maradjon ki ha kérhetem. Pont egy szombathelyi koncert alkalmával volt szerencsém először hallani ezt a számot és egyből letaglózott, az volt az első találkozásom a Sear Bliss-el és azóta szinte minden nap legalább egy szám erejéig hallgatom, mindez 2001 vagy 2002-ben volt. Szombathelyi koncertek közül még a '03-as vasgalambos koncertet emelném ki az is egy meghatározó esemény volt számomra, emlékszem a 3 vagy 4 "lángcsóvára" az intróra és a szimpadképre, felejthetetlen. Ezért hiányzott annyira egy hazai koncert. Szerencsés helyzetben vagyok mert azért valahol mindig elcsÍptem egy fellépést de a szombathelyiek az igazán nekem tetszőek.
Hamár Sagába kezdtem megkérdem újfent: DVD ügyében történt valami előrelépés? Lehetséges dátum?
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 8th, 2010, 1:04 am |
|
|
sagaris wrote: Régen mindig biztos pont volt egy novemberi vagy december eleji Sear Bliss koncert Szombathelyen örülök, hogy ez most folytatódik.
Sztamasz!
A pécsi koncert után merem állÍtani, hogy a mostani setlist nagyon jó kombináció. Nemrégen néztem vissza a koncertet DVD-ről és azt kell mondjam, ha a hazai fellépés esetleg fél órával hosszabb lehetne és hasonlóan lennének kiválasztva a többi dalok is akkor egy nagyon tartalmas esemény lehet belőle, amire később is biztosan emlékeznénk.
Nem külön kÍvánság, mert szinte biztos vagyok benne de a Hell Within ithon se maradjon ki ha kérhetem. Pont egy szombathelyi koncert alkalmával volt szerencsém először hallani ezt a számot és egyből letaglózott, az volt az első találkozásom a Sear Bliss-el és azóta szinte minden nap legalább egy szám erejéig hallgatom, mindez 2001 vagy 2002-ben volt. Szombathelyi koncertek közül még a '03-as vasgalambos koncertet emelném ki az is egy meghatározó esemény volt számomra, emlékszem a 3 vagy 4 "lángcsóvára" az intróra és a szimpadképre, felejthetetlen. Ezért hiányzott annyira egy hazai koncert. Szerencsés helyzetben vagyok mert azért valahol mindig elcsÍptem egy fellépést de a szombathelyiek az igazán nekem tetszőek.
Hamár Sagába kezdtem megkérdem újfent: DVD ügyében történt valami előrelépés? Lehetséges dátum? Úgy legyen! Habár mindegy is a setlist, annak a fényében legalábbis, hogy tényleg régen volt Szombathelyen Sear Bliss, úgyhogy ebből a szempontból így is úgy is emlékezetes lehet/lesz majd a buli. Ennek ellenére azért kérjünk számokat  A Hell Within az nekem is kedvenc. De mondjuk arról a lemezről egyszer szivesen hallanám már élőben az Unholy Dance-t is... Érdekes amúgy,amit írsz, a szombathelyi koncertek azok nekem is mindig különlegesebbek,mint ha valahol máshol van SB, bár most nem a Vasgalambban, hanem az OMK-ban. Talán azért,mert én is itt láttam őket először, de az még 97-ben volt. Na meg azért mégis csak "hazai", szhelyi zenekarról van szó...gondolom ez is közre játszik ebben. S az is lehet, hoyg mi "vazs megyeiek" ,jobban magunkénak érezzük ilyen szempontból is a SB zenét, na persze nem kisajátítva a máshol lakók elől... A fene tudja....de emlékszem, régebben, mikor még kölyök voltam, tizenhat éves, nyughatatlan srác -ez pont 97-ben volt (igaz nem novemberi,hanem márciusi gyerek vagyok, tehát 16 és fél voltam,nem úgy mint Pokolgép számban....a koncert pedig november 15-én volt 19 óra kezdettel, az Ahriman és a Land of Charon társaságában )  -,akkor valahogy azok között, akik metal zenét hallgattak, mindig nagy számba ment, hogy van egy vazs megyei "zenekarunk", akik ebben a stílusban utaznak, külföldön is felfigyeltek rájuk,s húúú....most lesz koncertjük itt Szombathelyen, úgyhogy menni kell. Főleg abban az időben,s abban a műfajban,akkor ez nagyon nagy szó volt. Na de azóta eltelt 13 év, 10 nap híján pont e buli után rá 13 évre lesz majd a mostani Szombathelyi buli, s azóta már nem 16 vagyok, de most is nyughatatlan srácként várom a koncertet. 
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 8th, 2010, 2:07 am |
|
|
Sagaris, sajnos semmi előrelépés a DVD-vel kapcsolatban egyelőre Próbálkozunk más megoldásokkal, lehetőségekkel. Amint sikerül valami, jelezzük.
|
|
 |
|
 |
|
It is currently May 23rd, 2013, 5:25 am
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
| |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|