|
It is currently May 20th, 2013, 10:05 pm
| Author |
Message |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 13th, 2010, 1:50 am |
|
|
Most fedeztem fel a http://www.searbliss.hu nyitóoldalán a "melyika kedvenc lemezed" szavazást...magam részéről szerintem nehéz kérdés. (Amúgy a The Hauntingot jelöltem meg  ) Mindegyik kedvenc,de azért jelöltem. Meg a másik,szerintem mindegyik SB lemez más, úh. ha ezt alkérdésekre bontanánk,s abból a szempontból, hogy melyik jobb,nem tudnám összehasonlítani. Zeneileg biztosan az utolsó, hangulatilag meg mindegyik mással fog meg. Ha meg azt nézzük, melyik áll közelebb...hmm..egyenlőre Haunting. (Azt most nem fogom megkérdezni, hogy mikor jön ki  ) S ha meg dalról lenne ugyanez a kérdés, nem lemezről, tuti olyan dalra szavaztam volna, ami nem a Hauntingon van. Erre varrjatok gombot! Na, a Metal legyen veletek! 
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: October 13th, 2010, 2:00 am |
|
|
Fentieken elgondolkodva, ha dalról lenne szó, momentán a Left in the Dark (older version) -ra szavaznék, amit a napokban megjelenő DVD biztosan tartalmazni fog ! 
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: November 4th, 2010, 2:56 am |
|
|
HAHÓÓÓÓ AHHÓÓÓÓJ! Holnap Sear Bliss koncert! Végre! Már nem voltam ezer éve... ....apropó Hun van a Szabó ba.....akarom mondani HOL VAGYTOK FÓRUMOSOK? Igen nagy a csend, pedig holnap ünnepi alkalom lesz! Igaz mostanában csak én irogattam ide, no de erre a hiányosságra egyedül csak Anett-nak van felmentése,mert ő már pár napja ismerősei telkén Kukoricát szedett! (Mondjuk ideje is,mert most legalább nem esett az eső,és ki lehetett menni a kukoricaföldekre...) Na,azért remélem sokatokkal találkozom holnap, fórum írókkal,csak olvasókkal egyaránt, legalább úgy ,mint 3 évvel ezelőtt. Az is jó buli volt, akkor volt az Arcane Szhelyi bemutatója. -----(Tényleg valami meglepetés új dal nem lesz most hallható? Bár a nagyon régi Left in the Dark (older version)-nak is örülnék, na de ha egyik sem lenne, akkor is metálünnep lesz a holnap a javából...no meg "ez nem kívánságműsor"  ) ----2 általam készített-igaz gyenge hangminőségű- videó található is fenn erről a 3 ével ezelőtti Szhelyi buliról youtubeon. Szóval szumma szummárum, én a magam részéről úgy várom már a holnapi koncertet, mint a messiást szokás! Na nem állok neki nosztalgiázni, hogy azért mert ,meg hogy X éve követem a bandát,s ez nagy esemény nékem most is,meg stb! Inkább remélem, hogy a jövőben is lesz még sok alkalom,amikor majd ugyanígy várhatunk egy ilyen koncertet! Ehhez kívánom, hogy a metál legyen mindenkivel! 
|
|
 |
|
 |
|
Sztamassz
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: November 5th, 2010, 2:14 am |
|
|
Jelentem,magam részéről már itt vagyok Szombathelyen,megérkeztem Sear Bliss koncertre! Még egyenlőre sok időm van a 19 órai kapunyitásig-amikor is nagy lendülettel be fogok toppanni az esemény helyszínére  -úgyhogy úgy döntöttem-hogy addig sem unatkozzak-dolgozom egy kicsit, hamár itt vagyok ,s utána siccelem magam a SIC-be! "....I hold the blaze in my hand It makes my eyes blind......." 
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: April 6th, 2011, 12:41 pm |
|
|
|
Megtörném a csendet, DVD-vel valami előrelépés történt esetleg? Egyéb hírek?
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: April 14th, 2011, 1:32 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: April 17th, 2011, 4:23 pm |
|
|
|
 |
|
 |
|
Andras
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: April 26th, 2011, 4:30 pm |
|
|
sagaris wrote: Megtörném a csendet, DVD-vel valami előrelépés történt esetleg? Egyéb hírek? DVD-ről sajnos most jött a hír, hogy a kiadó nem fogja megjelentetni, így most épp kiadót keresünk hozzá. Ez sajnos elég elkeserítő, de nincs mit tenni. Lesz rá megoldás valamilyen módon. Hiszen az egész már lassan 2 éve gyártásra kész. Ami az egyéb híreket illeti, dolgozunk az új lemezen nagy erőkkel. Az eddigi dalok egy nagyon érdekes irányt mutatnak. Az albumot a Candlelight Records fogja megjelentetni. Szokatlan lemez lesz, az egyszer biztos. Mostanában koncerteket sem vállaltunk, hogy csak az albumra koncentrálhassunk. Év elején elkészült az első Nefarious album, melynek címe The Universal Wrath, és a német Cold Dimensions jelenteti meg rövid időn belül. A következő felállás készítette a lemezt: Winter (ének és billentyűk), Ziskó Olivér (dob), valamint jómagam (gitár, basszus, ének). Egy nagyon különleges black metal album született. Röviden most ennyi. A csend főként a lemezkészítés miatt tapasztalható. Minden energiánkat erre fordítjuk most.
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: July 12th, 2011, 6:46 am |
|
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: February 29th, 2012, 1:50 pm |
|
|
|
A DVD vetítésről lemaradtam, mint a borravaló...hétfő lévén amúgy is necces lett volna. Egyébként van valami hír koncertekről, DVD megjelenésről, kritikáról?
Részemről az új lemez beszerezve, megemésztgetve, többen felkészítettek, hogy nem fog tetszeni de jól rácáfolt már első meghallgatásra is. Röviden és tömören nekem bejön, nem szokványos talán kicsit túlságosan is kísérletezős de mindenképpen jó. Nem filozofálgatok zenéről, csupán élvezem azt ami igazán tetszik. Élőben kíváncsi lennék rá.
Legjobbakat!
|
|
 |
|
 |
|
sagaris
|
Post subject: Re: A FÓRUM ÚJRAÉLESZTÉSE Posted: March 4th, 2013, 9:20 am |
|
|
|
Miutan nincs facebook-om, Szombathelyen ritkan jarok, igy minden inforol lemaradok. Elnezve a mostanaban feltoltott koncertfelveteleket, sok minden tortent idokozben. Remelem nemsokara elcsiplek valahol eloben is titeket...
|
|
 |
|
 |
|
It is currently May 20th, 2013, 10:05 pm
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
| |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum
|